Iniciar Sesión

Taller CEI – María Inmaculada – 16.10.19

asufintech.com

Al marc del projecte ASUFINTECH, desenvolupat per ASUFIN per informar als consumidors de l’impacte de les tecnologies en les finances, els seus avantatges i riscos; ahir dimecres 16 d’octubre de 2019 es van impartir els dos primers tallers de formació de tots els que contempla aquest projecte subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar social i la Direcció General de Consum.

Les sessions han tingut lloc en el Centre Formatiu María Inmaculada Fuencarral de Madrid i han estat dirigides als alumnes de primer curs del cicle formatiu d’Administració i Finances.

Els tallers que portaven per nom “Fintech I: marc teòric, conceptes generals de les noves tecnologies aplicades a les finances. Avantatges i riscos.” i “Fintech III: Sistemes de pagament. Usos, seguretat i prevenció del frau”, han resultat molt interessants per als assistents, despertant la seva atenció i provocant debat i reflexió entre ells.

TALLER ASUFONTECH - 16.10.19

Després d’una breu presentació d’ASUFIN  com a Associació de Consumidors i introducció del projecte ASUFINTECH en general, les coordinadores de l’associació van desenvolupar les seves exposicions començant pels conceptes claus i definicions més importants sobre Fintech per a després passar a tractar de manera específica les innovacions, mecanismes, noves aplicacions i sistemes de pagament que el desenvolupament de la intel·ligència artificial està permetent en les finances.

A més d’això, s’han abordat temes tan importants com l’actual regulació normativa a Espanya sobre FINTECH i sistemes de pagament a través d’internet, els sistemes de control i seguretat en internet o la importància de la cautela de les dades personals per part dels usuaris .

Comparte

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Hazte
SOCIO

Artículos Relacionados 

¡Recibe nuestra newsletter gratis!

Recibe en tu e-mail todas las semanas las últimas noticias sobre IRPH, revolving, cláusulas abusivas, estafas… ¡Y mucho más!
PPyPD. Registrándote en el formulario estás aceptando la política de privacidad de ASUFIN.

En ASUFIN te ayudamos
a liberarte de tus deudas