Taller CEI – María Inmaculada – 16.10.19

asufintech.com

Al marc del projecte ASUFINTECH, desenvolupat per ASUFIN per informar als consumidors de l’impacte de les tecnologies en les finances, els seus avantatges i riscos; ahir dimecres 16 d’octubre de 2019 es van impartir els dos primers tallers de formació de tots els que contempla aquest projecte subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar social i la Direcció General de Consum.

Les sessions han tingut lloc en el Centre Formatiu María Inmaculada Fuencarral de Madrid i han estat dirigides als alumnes de primer curs del cicle formatiu d’Administració i Finances.

Els tallers que portaven per nom “Fintech I: marc teòric, conceptes generals de les noves tecnologies aplicades a les finances. Avantatges i riscos.” i “Fintech III: Sistemes de pagament. Usos, seguretat i prevenció del frau”, han resultat molt interessants per als assistents, despertant la seva atenció i provocant debat i reflexió entre ells.

TALLER ASUFONTECH - 16.10.19

Després d’una breu presentació d’ASUFIN  com a Associació de Consumidors i introducció del projecte ASUFINTECH en general, les coordinadores de l’associació van desenvolupar les seves exposicions començant pels conceptes claus i definicions més importants sobre Fintech per a després passar a tractar de manera específica les innovacions, mecanismes, noves aplicacions i sistemes de pagament que el desenvolupament de la intel·ligència artificial està permetent en les finances.

A més d’això, s’han abordat temes tan importants com l’actual regulació normativa a Espanya sobre FINTECH i sistemes de pagament a través d’internet, els sistemes de control i seguretat en internet o la importància de la cautela de les dades personals per part dels usuaris .

Comparte

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Artículos Relacionados 

¡Recibe nuestra newsletter gratis!

Recibe en tu e-mail todas las semanas las últimas noticias sobre IRPH, revolving, cláusulas abusivas, estafas… ¡Y mucho más!
PPyPD. Registrándote en el formulario estás aceptando la política de privacidad de ASUFIN.