Testimonio Yenima Curbelo. Hipoteca Multidivisa

Yenima Curbelo – Las Palmas de Gran Canaria

Nº Socio: 1645

Importe recuperado: 60.000

Hipoteca Multidivisa


Quan vaig descobrir que havia estat estafada vaig decidir no quedar-me de braços creuats i actuar al més aviat possible. Buscant per internet, vaig trobar ASUFIN, els vaig escriure i vaig contactar amb ells. Els vaig dir que estava disposada a denunciar. Em sentia estafada.

En el meu cas em vaig veure afectada per una hipoteca multidivisa (que encara no s’ha arribat a solucionar definitivament). Des d’un primer moment em vaig involucrar en això fins al fons, perquè soc molt persistent. Gràcies a ASUFIN he recuperat 60.000 euros, així que estic molt contenta amb l’associació. D’ells no tinc gens dolent que dir, de fet he parlat d’ells en la tele, en la ràdio… he col·laborat en tot el possible.

Hi ha gent que té por a fer-ho pel tabú d’anar en contra del banc, i gent que té por al fet que el seu entorn sàpiga que té algun problema econòmic. Conec molts casos així, i és un gran error. En general, la gent no vol que els veïns o els companys de treball s’assabentin que tenen un problema. Animo a tothom a abandonar aquests prejudicis i es decideixin a reclamar al més aviat possible.