1091 - GONZALO FERNANDEZ - HMD

Gonzalo Fernández | Barcelona

Nº Socio: 1091

Importe recuperado: 100.000€

Hipoteca Multidivisa


L’any 2008, quan l’Euríbor marcava màxims històrics, buscàvem la manera de pagar menys hipoteca. Està clar que aquest fet el va intentar aprofitar molta gent per dir-nos “espavilats” i deslegitimar la nostra lluita però com en gairebé tots els aspectes de la vida, el temps posa les coses en el seu lloc.

Vam perdre en primera instància perquè alguns jutges van saturats de treball i en el meu cas concret va dictar caducitat (encara no existia la jurisprudència actual) però tampoc va esmentar en la sentència la transparència.

Una vegada realitzat el recurs a l’AP, la mala notícia va ser que havia caigut a la Sala 15 de Barcelona, famosa per ser bastant partidària de donar la raó als bancs.

Difícil ho tenien en el nostre cas,  ja que el banc no va aportar cap document demostrant que ens hagués informat abans de signar (impossible ja que no ho van fer) i finalment va arribar la sentència en forma de regal de Nadal.

Estem molt contents per això i donem les gràcies a tots aquells que van obrir aquest camí (que no va ser fàcil) i animem a tot aquell que hagi estat víctima d’aquesta o una altra estafa que lluiti  judicialment pel que és seu.

 

Gràcies, ASUFIN.