966 - DANIEL FRUCTUOSO - HMD

Daniel Fructuoso | Madrid

Nº Socio: 966

Importe recuperado:

Hipoteca Multidivisa


Estàvem perduts sense saber on anar, sense diners, sense respostes i sense ajuda per part del banc, volíem demanar informació legal però ens feia por, més diners i sense saber si seria pitjor i amb més problemes.

Som la família Fructuós i així va començar tot:

Vam signar una hipoteca multidivisa després de que el banc ens la oferta com una opció amb condicions molt bones i fiable, que només es donava a funcionaris (encara que nosaltres no ho érem), ho vam fer a correcuita per no perdre aquesta gran oportunitat, sense adonar-nos que als mesos les nostres vides estarien plenes d’intranquil·litat, patiment, dolor, estrès, ansietat i tots els problemes que comporta tot aquest tema; més saber l’inútil, innocent, estúpid i culpable que se sent un.

Després d’anys vivint així, observant dia a dia (sí, dia a dia mires amb fe) internet a veure si millorava la moneda o els interessos i res de res … Després de 10 anys estàvem molt pitjor que quan vam començar, Déu meu, quin temps perdut! L’edat d’una de les meves filles, 10 anys.

He arribat a tenir aquest últim any tres treballs al mateix temps sense poder tenir ni un dia lliure en vuit mesos. La meva dona amb el seu treball, més les 2 nenes, més la casa i sola, sense suport, sense marit, sense pare per les seves filles, un no sap què fer en aquest cas. Vam estar enfonsats molt de temps i gràcies que vam treure forces per aguantar l’últim estirada fins a trobar, no sé com, a ASUFIN.

No recordo si va ser per internet, mitjançant un enllaç … Ens agrada pensar que va aparèixer sense més, sí, sona graciós, com al que se l’apareix la Verge. En realitat no és graciós i sí que és millor; millor perquè des del moment que ens vam posar en contacte (teníem molta por per tot, per les despeses, per si seria una seriosa presa de pèl, per si ens tornarien a estafar com el banc …)però tot va ser genial, increïble, per fi hi havia sortida a tot el que estàvem passant.

Ens van citar amb ells i més tard amb els seus advocats. Sempre ens animaven, «tranquils, el vostre cas se solucionarà, lluitarem per això», i sí, aquí estaven sempre quan trucaves, quan et sorgien dubtes, quan necessitàvem sentir les seves paraules d’alè i tranquil·litat …

No puc sentir més agraïment, ja ha acabat tot i, al final, van aconseguir tot el que em van dir, l’anul·lació de la hipoteca i un bon import recuperat.

Així que la paraula gratitut, al meu cas, és queda curta. Des de gener hem tornat a viure, hem conegut paraules noves com tranquilitat i descans, ara només hem de tornar a fer vida normal i oblidar, treballant i gaudint de les nenes.</ p>

També agraïm a la nostra advocada Montse (un altre àngel), no crec que hi hagi ningú igual, ni comparable. Veure-la en acció és impressionant, quina forma de lluitar en el judici, no parava de nomenar lleis i drets, què artista, què tot!

Podeu pensar que és el seu treball però és súper professional, una súper dona, va lluitar per nosaltres com una mare pels seus fills.

Gràcies a la millor advocada del món, GRÀCIES MONTSE.

Sempre que tinc l’oportunitat parlo de ASUFIN,com ens heu acompanyat fins al final i de la meva advocada. Intento, així, ajudar a altres que estiguin com vaig estar jo, no ho dubteu … no perdeu temps, si algú pot són ells!

Familia  FRUCTUOSO.

Gràcies per la vostra LABOR I COMPROMÍS, EL QUE FEU ÉS ESPECIAL.