Junta Directiva

Patricia Suárez (Wonder Woman)

Patricia Suárez (Wonder Woman)

Presidenta de Asufin

Patricia Suárez, coneguda com Wonder Woman per la seva intensa activitat en els fòrums per ajudar als afectats per swaps i altres productes financers. Va formar una xarxa de col·laboració entre advocats, pèrits i afectats per contribuir a la seva millor defensa i va crear una base de dades de documentació sobre productes financers (publicitat, premsa, sentències, etc). Presidenta de Asufin (abans Asuapedefin) des de la seva fundació en 2009 i de Apymifid de 2011 a 2015. Membre del Comitè Europeu per a la Defensa dels Consumidors Financers (www.fxloans.com). Patrona de Finsalud (www.finsalud.com).

Rosana Organista

Rosana Organista

Secretària General

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació. El seu àmbit laboral sempre ha estat relacionat amb el consumidor, entorn que li va fer desenvolupar una enorme capacitat d'empatia amb el soci. El 2 de novembre de 2013, va entrar a ASUFIN per lluitar contra els abusos bancaris en el departament d'atenció a l'associat. Poc després, es va convertir en directora del departament d'expedients i al 2016, a més de liderar a aquest equip, va ser nomenada Secretària General de l'associació. La seva gran capacitat per ajudar a l'afectat, les seves aptituds organitzatives i la seva visió positiva sobre que tot problema té solució defineixen a la nostra Secretària General.

Carmen Moreno

Carmen Moreno

Tresorera

Cofundadora de l'associació l'any 2009. Va aconseguir que Bankinter reconegués els seus drets per un intercanvi de tipus sense acudir als tribunals. L'any 2016 es reincorpora a ASUFIN a l'àrea comptable, essent nomenada Tresorera en l'Assemblea de l'any 2017. L'extraordinari creixement de l'associació en els últims anys ha fet necessari un equip de 4 persones per a l'àrea de comptabilitat i finances que dirigeix.

Direcció

Nora Rodríguez

Nora Rodríguez

Directora Adjunta (Presidència)

Graduada en dret, va començar en la gestió d’expedients dels associats i la gestió de les demandes col·lectives. Les seves capacitats organitzatives i de gestió l'han portat a ser, des de desembre de 2018, la directora adjunta a la presidència. A la Nora li agrada el contacte amb els afectats i poder ajudar-los, guiar-los en una situació difícil. Confessa que quan es resol el problema ho viu com un èxit propi i amb la satisfacció d'haver fet un pas més contra els abusos.

Laia León

Laia León

Directora Adjunta (Barcelona)

Gabinet de comunicació

Susana Moreno

Susana Moreno

Premsa i Comunicació

Graduada en Comunicació Audiovisual, ha arribat al departament de premsa amb ganes de visibilitzar la tasca de l'associació a través de les xarxes socials. Molt activa en les noves tecnologies, ha trobat en l'equip de ASUFIN una meravellosa forma d'acostar la justícia al ciutadà a través d'aquestes, de forma veraç i immediata, com ella.

Marta Sánchez

Marta Sánchez

Premsa i Comunicació

Atenció al soci i gestió d’expedients

Gema Aguilar

Gema Aguilar

Expedients

Llicenciada en filologia, aquesta andalusa és una font de llum pels que truquen a ASUFIN. El seu tarannà amable i la seva vocació de servei fa que els afectats se sentin recolzats. La seva labor per a la tramitació de justícia gratuïta és molt valuosa. A Gema li agrada tractar amb les persones i aprendre tot el que l'associació li està ensenyant sobre dret bancari.

Carmen Morante

Carmen Morante

Expedients

És una de les últimes incorporacions al departament. La seva experiència en administració i màrqueting li permet gestionar els expedients amb una visió global. Molt conscienciada amb la labor que realitza, no escatima esforços per ajudar i buscar solucions als afectats. Carmen sent que el seu treball mereix la pena i no li importa quant dura sigui la tasca perquè darrera hi ha éssers humans que necessiten respostes.

Noelia Lara

Noelia Lara

Expedients

Administració i comptabilitat

Mar Rodríguez

Mar Rodríguez

Comptabilitat i Facturació

Mar és una apassionada de l'administració i la comptabilitat. La seva vocació d'ajuda l’ha portat a una associació que recupera els diners dels afectats pels productes financers. Per a la nostra companya, estar a ASUFIN és el lloc perfecte per desenvolupar la seva passió i lluitar contra les injustícies.

María José Viñas

María José Viñas

Comptabilitat i Facturació

María José defensa el treball ben fet i si pot ser, que estigui perfecte al mil·límetre. Sempre ha estat compromesa amb la lluita contra les injustícies. Per això, es troba en el lloc just per treballar en allò que més li agrada i ajudar als afectats per fraus financers.

Diana María Dzyabura

Diana María Dzyabura

Comptabilitat i Facturació

En el departament d'administració destaca per la seva persistència. Tècnica en finances i administració, s'ocupa del control de cobraments i de la conciliació bancària. A Diana li agrada sentir que treballa en un projecte que ajuda a persones amb dificultats i ASUFIN li aporta enriquiment personal i professional.