ASUFIN tanca el mes d’abril amb 39 senténcias favorables, 13 de AP.

Aquest mes d’abril ha estat molt fructífer per als nostres associats. Trenta-nou famílies han saltat d’alegria perquè les seves demandes han estat estimades. Per a aquells que ja han deixat de litigar, perquè la seva sentència s’ha quedat ferma, la nostra més sincera enhorabona per haver arribat, per fi, a la meta.

Les hipoteques multidivisa segueixen sent les estrelles. Aquest mes hem aconseguit 34 triomfs, 34 sentències favorables que s’han quedat a Madrid, Barcelona, ​​Las Palmas, Sevilla, Palma de Mallorca, Algesires i Marbella.

Però, vam celebrar especialment en ASUFIN que 13 d’aquestes sentències han estat d’audiències provincials, el que significa que, amb tota probabilitat per a aquestes 13 famílies, sí que ha conclòs totalment el malson d’una dècada. A ells i els advocats col·laboradors que sempre han apostat pel triomf dels associats, moltes felicitats!

RESUMEN SENTENCIAS ABRIL

Bankinter, com és habitual, se situa al capdavant de les entitats perdedores. A aquest banc s’uneixen BBVA, Banco Santander, Caixabank i Banc Popular.

També felicitem als associats i advocats col·laboradors que han aconseguit guanyar 2 swaps, 1 sòl, 1 sentència de despeses i 1 de subordinades. Totes elles en jutjats de primera instància.

Esperem les bones notícies que ens portarà aquest mes, amb candeletes.