IRPH: Convocatòria de ASUFIN per als afectats en dues sessions informatives a Madrid i Barcelona

ASUFIN organitza una sessió informativa a Madrid i una altra a Barcelona per a respondre a tots els dubtes dels afectats de IRPH després de la vista oral del TJUE.

Patricia Suárez, presidenta de ASUFIN, i l’advocat col·laborador Oscar Serrano, de Col·lectiu Ronda, convoquen a tots els afectats a les sessions informatives on compartiran la seva visió sobre la vista oral en el Tribunal de Justícia de la Unió Europea i els passos a seguir.

Patricia Suárez, que va assistir a la vista i va prendre nota del que allí es va dir, explicarà perquè té esperança en què la resolució final sigui favorable al consumidor. Oscar Serrano contestarà a tots els dubtes sobre les demandes col·lectives i individuals presentades per ASUFIN i els passos a seguir.

 

 12 de març de 16.30 hores a la seu de Madrid, Plaza de les Corts, 4. 4t dreta.

02 de abril de 17.00 hores a Barcelona, carrer Trafalgar, 50 (Col·lectiu Ronda)

Imprescindible inscriure’s abans aquí